ukenru
zhinki-pishli-v-inkasatori-v-ibox-bank-rozpovili-yak-dolali-naslidki-povnomasshtabnoyi-viyni

Жінки пішли в інкасатори: в IBOX BANK розповіли, як долали наслідки повномасштабної війни

 • 427499 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Через повномасштабну війну багато працівників IBOX BANK пішли воювати, через що функції інкасаторів довелося виконувати жінкам, які працюють в компанії. Про це розповіла акціонерка IBOX BANK Альона Шевцова під час презентації рейтингу “ТОП-50 найвпливовіших жінок України”, передає УНН.

Цитата

“Коли почалася війна, у нас більша кількість співробітників, чоловіків-інкасаторів, пішли на фронт. А термінали потрібно обслуговувати, надавати послуги 24/7. І деякі жінки пішли інкасаторами. Зараз більша частина інкасаторів повертається, жодних нарікань - навпаки, ставили їх у приклад - вони роблять не 100%, а 110%”, - зазначила Шевцова.

Вона також розповіла, що через повномасштабну війну компанія втратила майже 30% парку терміналів IBOX, які залишилися на тимчасово окупованих територіях і піддалися вандалізму. Разом з тим, зараз IBOX BANK встановлюватиме свої термінали у Польщі, аби українці могли поповнювати свої картки за кордоном.

“Оскільки почалася війна, більшу частину колег ми вивезли до Варшави, відкрили там офіс, і за 3,5 місяці Центральний банк Польщі видав ліцензію для термінального бізнесу IBOX. Тому в найближчі 2-3 місяці ви будете бачити термінали IBOX по всій Польщі і ви матимете можливість поповнити свої (українські - ред.) картки”, - додала Альона Шевцова.

Нагадаємо

Альона Шевцова потрапила до рейтингу «ТОП-50 найвпливовіших жінок фінтеху».

Довідка

IBOX BANK – український транзакційний банк, що працює на фінансовому ринку з 1993 року. За підсумками 2021 року банк зафіксував п'ятикратне зростання доходу. Акціонери банку інвестували весь торішній дохід у капітал банку. І з 28 лютого 2022 року статутний капітал фінустанови збільшився на пів мільярда гривень. Уже в березні, завдяки інвестиціям, IBOX BANK виріс і увійшов до другої групи банків.

У серпні 2022 року Рейтинговий комітет РА «Експерт-Рейтинг» оновив довгостроковий кредитний рейтинг IBOX BANK до найвищого рівня uaAАА за національною шкалою.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу