zhinka-pidpalyla-sebe-bilia-sudu-na-kyivshchyni

Жінка підпалила себе біля суду на Київщині

 • 13456 переглядiв

У Білій Церкві жінка здійснила спробу самоспалення біля будівлі суду. Причиною стала судова суперечка з чоловіком щодо прав на дитину. Жінка отримала 70% опіків тіла та була госпіталізована.

У Київській області жінка здійснила спробу самоспалення біля будівлі суду. Вчинила так на тлі судової суперечки з чоловіком щодо прав на дитину. Жінка отримала 70% опіків тіла та була госпіталізована. Про це повідомили у ГУНП в області 18 липня, пише УНН.

Деталі

"18 липня близько 16:00 працівники судової охорони помітили біля приміщення суду громадянку, яка обливала себе займистою речовиною. Охоронці намагалися зупинити її, але жінка підпалила себе", - повідомили у поліції у Facebook.

Один із працівників, як вказано, вогнегасником одразу почав гасити полум’я. На місце події одразу ж викликали швидку медичну допомогу.

"По приїзду медиків жінка була у свідомості, але отримала близько 70% опіків тіла. Її терміново доставили до лікарні", - зазначили у поліції.

За попередньою інформацією, жінка з чоловіком вирішували питання у судовому порядку щодо прав на дитину.

Слідчі поліції Київщини за фактом доведення до самогубства розпочали досудове розслідування (ч. 1 ст. 120 Кримінального кодексу України).

У Львові чоловік облився бензином і погрожував себе підпалити16.07.24, 17:52

Юлія Шрамко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Жінка підпалила себе біля суду на Київщині

     • 13456 переглядiв

    Спека до 38° та подекуди дощі: прогноз погоди на сьогодні

     • 32013 переглядiв

    Google, OpenAI та інші створюють коаліцію за безпечний ШІ

     • 13333 переглядiв

    Російські війська обстріляли дві громади Нікопольщини

     • 30177 переглядiв