ukenru
zhelezniak-komitet-vr-ne-zavershyv-rozghliad-mobilizatsiinoho-zakonoproiektu-final-pidhotovky-porivnialnoi-tablytsi-do-druhoho-chytannia-bude-9-kvitnia

Железняк: комітет ВР не завершив розгляд мобілізаційного законопроєкту, фінал підготовки порівняльної таблиці до другого читання буде 9 квітня

 • 21492 переглядiв

Парламентський комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки ще не завершив розгляд мобілізаційного законопроєкту, завершення підготовки порівняльної таблиці заплановано на 9 квітня. Верховна Рада планує розпочати розгляд документи 10 квітня, а остаточне голосування очікується 11 квітня.

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки сьогодні не завершив розгляд мобілізаційного законопроєкту, закінчити підготовку порівняльної таблиці  до документа планують завтра, 9 квітня. А вже 10 квітня  Верховна Рада планує розпочати розгляд законопроєкту. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк, передає УНН.

Деталі

"Комітет з питань оборони сьогодні теж ще НЕ завершив розгляд законопроєкту про мобілізацію.  Фінал підготовки таблиці  до другого читання буде завтра (у вівторок) вже", - написав Железняк. 

За його словами, 10 квітня в залі Верховної Ради планують розпочати розгляд документа. А на 11 квітня заплановане фінальне голосування.

Доповнення 

Президент України Володимир Зеленський впевнений, що найближчим часом парламент проголосує за законопроєкт щодо змін законодавства про мобілізацію.