zgadali-rivno-za-tizhden-u-zakhoplenikh-mistakh-luganschini-okupanti-pochali-pidgotovku-do-zimi

За тиждень до початку: на Луганщині окупанти почали готуватися до опалювального сезону

 • 189916 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. У тимчасово захоплених Лисичанську, Рубіжному та Сєвєродонецьку Луганської області російські окупанти почали готуватися до опалювального сезону за тиждень до його початку. Про це повідомив у Telegram очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата

"Згадали рівно за тиждень до початку опалювального сезону. Щодня вони хизуються великими перемогами, здобутими у Лисичанську, Рубіжному та Сєвєродонецьку, однак за час, що минув, так нічого і не зробили саме для людей. Для телевізійних новин – багато чого", – написав Гайдай.

Деталі

Голова ОВА розповів, що окупанти "швидкоруч" заснували філію "Рубіжнетепло" "державного унітарного підприємства "Луганськгаз", щоб забезпечити Рубіжне та сусідні міста опаленням цієї зими.

Як заявили рашисти, філія "допоможе в організації та забезпечені безперебійного своєчасного теплопостачання всіх категорій споживачів тепловою енергією" у Рубіжному, Лисичанську та Сєвєродонецьку.

"Залишилося упродовж тижня відбудувати вщент зруйновані самими росіянами системи централізованого опалення", – додав Гайдай.

Нагадаємо

У тимчасово захопленому Маріуполі Донецької області російські окупанти не змогли відновити котельні, тому жителі замість опалення використовують дрова.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф поранила в Україні 798 дітей – Офіс Генпрокурора

     • 102687 переглядiв

    Генштаб ЗСУ: знищено приблизно 62 500 окупантів

     • 218889 переглядiв

    В Одеському районі попередили про вибухи: причина

     • 249551 переглядiв