ukenru
zelenskyi-zalyshyv-svii-pidpys-na-steli-donetskoi-oblasti-yaku-neshchodavno-pofarbuvaly-volontery

Зеленський залишив свій підпис на стелі Донецької області, яку нещодавно пофарбували "волонтери"

 • 22669 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський залишив свій автограф на стелі на в'їзді в Донецьку область під час візиту на зустріч з українськими захисниками. Раніше цю стелу "оновили" волонтери, які стерли з неї всі пам'ятні написи українських військових, котрі розписувались тут перед поїздкою на передову.

Президент України Володимир Зеленський залишив свій підпис на стелі при в'їзді в Донецьку область, яку нещодавно "оновили" місцеві волонтери. Про це пише УНН з посиланням на Telegram-канал глави держави.

 Деталі 

Сьогодні, 19 квітня, президент України Володимир Зеленський здійснив робочий візит до Донецької області, де відвідав українських захисників. 

В рамках візиту глава держави не тільки поспілкувався з пораненими, ай залишив автограф на стелі на в'їзді на Донеччину. Відповідні фото з'явились Зеленський виклав у соцмережі.

Доповнення

Традиційно підпис на стелі лишили сотні військових, які відправлялись на передову. Проте нещодавно місцеві волонтери вирішили "оновити" стелу - вони зафарбували підписи всіх військових і віддерли шеврони бійців та бригад, які залишили їх тут на пам'ять.

Багато хто в соцмережах негативно сприйняв такі дії волонтерів, називаючи їх знищенням пам'яті про українських бійців.

Проте, як кажуть самі військові "стела оживає і набуває нової історії". Військові з різних підрозділів знову почали лишати написи на стелі поблизу Слов'янська, при в'їзді в Донецьку область.