zelenskyi-zaklykav-ukraintsiv-do-oberezhnosti-pid-chas-nehody-skladna-sytuatsiia-bude-maizhe-po-vsii-kraini

Зеленський закликав українців до обережності під час негоди: складна ситуація буде майже по всій країні

 • 31120 переглядiв

Президент закликає до обережності під час негоди в Україні. Він повідомив, що аварійні служби працюють безперервно та оперативно відреагують на звернення громадян.

Під час негоди екстрені служби працюватимуть цілодобово, а громадян закликають бути особливо обережними. Про це йдеться у щоденному зверненні Володимира Зеленського, передає УНН.

На значній території держави надзвичайно складні погодні умови. Прошу всіх громадян України в районах, де панує негода: будь ласка, будьте максимально обережними. За потреби звертайтеся до ДСНС, поліції. Працюють і працюватимуть цілодобово наші підрозділи ДСНС України, Національна поліція, комунальні служби та місцева влада

- сказав президент.

Деталі

Він зазначив, що за першої можливості енергетики відновлять подання електрики всім містам і селам, у яких через негоду зараз є тимчасове знеструмлення. Станом на 21 годину вечора це близько 400 населених пунктів у десяти областях.

В Одеській, Миколаївській, в Кіровоградській, в Черкаській, Київській областях розгорнуті оперативні штаби. На дороги, де це потрібно, виведено спецтехніку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погода у понеділок: 27 листопада по всій території України очікуються хуртовини та ожеледиця на дорогах

Анастасія Рябоконь

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    МАГАТЕ зафіксувало пуск ракет поблизу Запорізької АЕС

     • 44790 переглядiв