zelenskyi-vidvidav-mykolaivshchynu-de-oznaiomyvsia-z-detaliamy-patronatu-danii-nad-rehionom

Зеленський відвідав Миколаївщину, де ознайомився з деталями патронату Данії над регіоном

 • 27001 переглядiв

Президент Володимир Зеленський взяв участь у презентації проєктів, що фінансуються Данією в Миколаївській області, та наголосив на важливості міжнародної підтримки України під час свого візиту.

Під час робочої поїздки до Миколаївської області Президент України Володимир Зеленський узяв участь у презентації проєктів, що реалізуються в межах патронату Королівства Данія над регіоном. Про це повідомляє Офіс президента України,  передає УНН.

Деталі 

Глава держави взяв участь у презентації офісу Посольства Данії в Миколаєві та представництва данської компанії Bright Bird, яка займається керуванням ризиками та організацією контактів для данських компаній в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо хороші далекобійні речі, щоб росіяни відчували українську силу - Зеленський

Володимир Зеленський подякував Прем’єр-міністру Данії Метте Фредеріксен, данському парламенту та суспільству за підтримку важливих проєктів в Україні. Також він відзначив важливість реалізації програм патронату над Миколаївською областю.

Це справді приклад успіху. Програма патронату над цим регіоном, а особливо над тими регіонами, які щодня перебувають під атаками, дуже важлива. Це приклад, який демонструє іншим країнам, що ми можемо зробити. І вони можуть допомогти у відновленні України зараз, не чекаючи глобальних повоєнних планів з відновлення. Тому допомагайте Україні, бо наша країна саме зараз живе в боротьбі

- заявив Зеленський.

Президент наголосив, що Україна робитиме все можливе, щоб зберегти інфраструктуру, інституції та безпеку для бізнесу навіть в умовах повномасштабної російської агресії.

Доповнення 

Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації ознайомив Главу держави з роботою Регіонального офісу міжнародного співробітництва при Миколаївській ОВА (РОМС), створеного на виконання доручення Президента України.

Офіс координує та супроводжує проєкти, що імплементуються коштом основного партнера з відновлення Миколаївської області – Данії, а також її партнерів, серед яких муніципалітети, урядові організації та компанії з Німеччини, Японії, Республіки Корея та інших країн.

РОМС напрацьовує пропозиції щодо пріоритетних напрямів відбудови та розвитку економіки, ліквідації наслідків російської агресії на Миколаївщині.

Нагадаємо 

Сьогодні президент України Володимир Зеленський також відвідав Одеську область - глава держави обговорив регіональну безпеку та захист "зернового коридору".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗеленський провів Ставку: проаналізували нещодавні атаки проти України

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Перезаснувати без рф: Кулеба розповів, як врятувати ОБСЄ

     • 26278 переглядiв

    НБУ ввів в обіг пам'ятну монету "Українська мова" з нейзильберу

     • 27065 переглядiв