zelenskyi-vidpoviv-na-krytyku-shchodo-udariv-po-obiektakh-na-terytorii-rf-rosiia-okrim-syly-nichoho-ne-rozumiie

Зеленський відповів на критику щодо ударів по об'єктах на території рф: "росія окрім сили нічого не розуміє"

 • 21794 переглядiв

Зеленський захистив удари України по російських цілях, заявивши, що "росія не розуміє нічого, крім сили", і західні партнери повинні підтримати відповідь України на російську агресію.

Західні партнери повинні підтримувати українські відповіді на агресію росії, заявив Президент України Володимир Зеленський коментуючи критику ООН атаки на російських завод із виробництва "шахедів". Про це він сказав на пресконференції з президентом Фінляндії в Києві у середу, 3 квітня, пише УНН.

На запитання, чи часто Зеленський розмовляє з міжнародними партнерами щодо ударів по НПЗ та заводам рф, зокрема у татарстані, Зеленський відповів: 

"Деякі ( міжнародні організації -ред.) піднімають питання про атаки по НПЗ …Ну тут дуже просто можу цим організаціям відповісти в принципі. Мені здається, для того, щоб кінець кінцем зрозуміти як вижити в Харкові, як людям жити без світла без води, треба, напевно, людям приїжджати, дивитися, а потім щось засуджувати або ні. Розуміти, що росія окрім сили нічого не розуміє", - сказав Володимир Зеленський.

Він вказав, що всі засудження щодо ударів по нашій енергетиці, блекаутів, підрив нашої інфраструктури та інше  - не призвели до зменшення російських атак.  "Тобто це говорить, що ці люди розуміють тільки одне - що є потужна відповідь. Навпаки наші західні партнери повинні підтримувати українські відповіді", - наголосив Президент. 

Нагадаємо 

Коментуючи атаку безпілотників на завод із виробництва "шахедів" у татарстані, в ООН закликали відмовитись від атак на "цивільну інфраструктуру". 

Втім саме через атаки безпілотників на нафтопереробні заводи в росії відчутно скоротився експорт російського дизельного пального.

"Які альтернативи?": Подоляк відреагував на заклики не атакувати НПЗ рф 03.04.24, 12:14

Популярні

Новини по темі

В Україні розпочали фінансування пенсій за квітень

 • 22620 переглядiв