zelenskyi-v-arhentyni-obhovoryv-yevropeiski-pytannia-z-uhorskym-prezydentom-orbanom

"Говорив з Орбаном максимально відверто" — Зеленський

 • 37952 переглядiв

Зеленський відверто говорив з прем'єр-міністром Угорщини Орбаном на інавгурації президента Аргентини, відзначивши чіткість їхніх дискусій щодо європейських справ. Він також високо цінує українську спадщину, яку зберігає аргентинська громада. Заплановано, що 11 грудня Зеленський розпочне робочий візит до США.

Президент України Володимир Зеленський розповів, що говорив "максимально відверто" з прем’єром Угорщини Віктором Орбаном під час церемонії інавгурації новообраного президента Аргентини. Про це він заявив у нічному відеозверненні, передає УНН.

На полях інавгурації говорив з прем’єр-міністром Угорщини Орбаном максимально відверто. І зрозуміло, що про наші європейські справи

сказав Зеленський.

Доповнення

Також Зеленський повідомив, що зустрівся з українською громадою в Аргентині – з тими українцями, чиє коріння там сягає глибини в десятки й десятки років.

Вдячний за збереження нашої, української культури, нашої ідентичності, нашої мови. Я вдячний за те, що зв’язок з Україною зберігається попри географію, попри будь-які негаразди

 додав глава держави.

Додамо 

В Офісі президента України повідомили, що Зеленський 11 грудня розпочне робочий візит до США. Глава української держави зустрінеться з президентом США Джо Байденом, проведе низку зустрічей і переговорів.

Серед ключових тем на переговорах у Вашингтоні буде продовження оборонної співпраці України та США, зокрема спільних проєктів із виробництва зброї та систем ППО, а також координація зусиль двох держав у наступному році.

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    "Говорив з Орбаном максимально відверто" — Зеленський

     • 37952 переглядiв