zelenskyi-ta-spiker-parlamentu-norvehii-obhovoryly-potreby-ukrainskykh-viiskovykh

Зеленський та спікер парламенту Норвегії обговорили потреби українських військових

 • 36164 переглядiв

Зеленський обговорив військові потреби та забезпечення бомбосховищ для шкіл зі спікером норвезького парламенту та лідерами партій, подякувавши їм за постійну підтримку.

Президент Володимир Зеленський провів зустрічі зі спікером парламенту Норвегії Масудом Гарахані. Вони обговорили потреби українських військових та забезпечення шкіл бомбосховищами, передає УНН.

"Провів зустрічі зі спікером парламенту Норвегії Масудом Гарахані та лідерами парламентських партій. Під час розмови зі спікером парламенту обговорили потреби наших військових, виклики для української системи освіти, спричинені війною, зокрема забезпечення шкіл бомбосховищами. На зустрічі з лідерами політичних партій поспілкувалися про подальшу співпрацю наших країн", - написав Зеленський.

Він подякував за підтримку всіх рішень, які допомогли Україні на полі бою та захистили життя українців, дали змогу нашій країні залишатися міцною.

"Започаткування п’ятирічної програми підтримки України є важливим прикладом для інших. Дякуємо!", - зазначив Зеленський.

Доповнення

Прем’єр міністр Норвегії Йонас Гар Стере під час спільної пресконференції з президентом України Володимиром Зеленським оголосив про додаткову допомогу Україні.

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі