zelenskyi-rozpoviv-detali-novoho-sanktsiinoho-spysku-pid-obmezhennia-potrapyly-ponad-140-osib

Зеленський розповів деталі нового санкційного списку: під обмеження потрапили понад 140 осіб

 • 2445 переглядiв

Президент України оголосив новий санкційний список з понад 140 осіб, причетних до викрадення українських дітей та допомоги росіянам. Він зазначив, що кожна людина має бути притягнута до відповідальності.

Україна запровадили санкції щодо майже 40 російських юридичних осіб і понад 100 фізичних осіб. Йдеться про причетних до депортації українських дітей та тих, хто допомагає росіянам. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні, пише УНН.

Введено в дію кілька рішень РНБО щодо санкцій. Майже 40 російських юридичних осіб і понад 100 фізичних осіб. Зокрема, ті, хто причетний до викрадення й депортації українських дітей з окупованої території. А також особи, які в різний спосіб допомагають російському терору проти України. Посилюємо тиск нашої держави на них

- заявив президент.

Зеленський зауважив, що кожен із них повинен відповідати за те, що наробив і "жодного звʼязку цих людей з Україною ми не залишимо.

Раніше

УНН повідомляв, що Президент Володимир Зеленський запровадив санкції проти низки фізичних та юридичних осіб. До списку санкцій потрапили колишні українські посадовці, російські політики та організації, яких звинувачують у військових злочинах.

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    США схвалили потенційний продаж 400 ракет Tomahawk Японії

     • 2777 переглядiв

    Топ-10 напрямків для відпочинку у 2024 році: які країни у списку

     • 4327 переглядiв

    Запуск космічного корабля SpaceX зазнав невдачі

     • 4345 переглядiв