zelenskyi-pro-naslidky-masovanoi-ataky-rf-38-zahyblykh-190-poranenykh-riatuvalna-operatsiia-tryvaie

Зеленський про наслідки масованої атаки рф: 38 загиблих, 190 поранених, рятувальна операція триває

 • 21886 переглядiв

Внаслідок масованої атаки росії на Україну 8 липня загинуло 38 людей, у тому числі 4 дитини, 190 отримали поранення, тривають рятувальні операції, а пацієнтів з дитячої лікарні "Охматдит" перевели до інших закладів.

Наразі відомо про 38 загиблих, серед них четверо дітей, внаслідок масованої атаки армії рф на Україну 8 липня. Ще 190 людей отримали поранення. Триває рятувальна операція. З дитячої лікарні "Охматдит" всі пацієнти переведені в інші медичні заклади. Про це у вівторок повідомив Президент Володимир Зеленський, передає УНН.

Станом на цей час відомо про 38 загиблих, серед них четверо дітей. Мої співчуття всім рідним та близьким. 190 людей отримали поранення

- написав Зеленський у соцмережах.

Він вказав, що усім постраждалим надається допомога. У лікарнях Києва перебувають 64 людини, 28 госпіталізовано в Кривому Розі, 6 людей – у Дніпрі.

З "Охматдиту" всі пацієнти переведені в інші медичні заклади.

Як зауважив Президент, в частині місць влучання ракет аварійно-рятувальні роботи не припинялися всю ніч. Залучено майже 400 рятувальників.

"Ми продовжуємо нашу роботу для збільшення захисту наших міст і громад від російського терору. Будуть рішення. Світ має для цього необхідну силу", - зауважив Зеленський та подякував всім лідерам, які підтримали Україну та готують нові спільні кроки на захист життя від російського терору.

Масований ракетний удар по Києву: кількість жертв зросла до 27, з них - троє дітей08.07.24, 21:33

Популярні

Новини по темі

У Херсоні росіяни дроном атакували двох людей біля річки

 • 20730 переглядiв