zelenskyi-obhovoryv-ekonomichni-pytannia-z-biznesom-dniprovshchyny

Зеленський обговорив економічні питання з бізнесом Дніпровщини

 • 28689 переглядiв

Президент України зустрівся з представниками місцевого бізнесу на Дніпровщині. Обговорили детінізацію економіки, збереження робочих місць, податкові зміни та програму "Зроблено в Україні".

Під час робочої поїздки на Дніпровщину Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з представниками місцевого бізнесу та відповів на актуальні для них запитання. Про це повідомили в Офісі президента, передає УНН.

Деталі

Зокрема, обговорили детінізацію економіки, збереження робочих місць і повернення людей, можливі зміни в податковій сфері. Глава держави наголосив, що основним пріоритетом для України на ринку праці є створення умов, щоб українці поверталися з-за кордону додому.

Також під час зустрічі перша віцепрем’єр-міністерка – міністерка економіки Юлія Свириденко розповіла про прогрес у реалізації програми "Зроблено в Україні" на Дніпровщині. За її словами, регіон є третім за темпами кредитування в межах програми "Доступні кредити 5-7-9". Загальний обсяг від початку року – 3,7 млрд грн.

Крім того, область користується програмами для відновлення енергетичних спроможностей.

Загалом у межах і державних, і приватних ініціатив банки по всій країні схвалили заявки на кредити для посилення енергетичних можливостей на 4,3 млрд грн.

Олена Зеленська взяла участь у нараді дипломатів у Дніпрі19.08.24, 23:15

Лілія Подоляк

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Росіяни завдали по Сумщині 256 ударів, поранено четверо людей

     • 28421 переглядiв

    На Київщині працюють сили ППО, чути вибухи

     • 28793 переглядiв

    Олена Зеленська взяла участь у нараді дипломатів у Дніпрі

     • 37025 переглядiв

    Зеленський обговорив ветеранську політику на Дніпровщині

     • 71358 переглядiв