zelenskyi-na-volyni-zustrivsia-predstavnykamy-biznesu-obhovoryv-bezpeku-rehionu-ta-enerhetyku

Зеленський на Волині зустрівся представниками бізнесу: обговорив безпеку регіону та енергетику

 • 26415 переглядiв

Президент подякував виробникам за підтримку економіки та обговорив енергетичні й безпекові питання. Волинські підприємці отримають 1,6 млрд грн підтримки в рамках платформи 'Зроблено в Україні'.

У вівторок, 30 липня, під час робочого візиту до Волині президент  Володимир Зеленський зустрівся з виробниками в межах економічної платформи "Зроблено в Україні". Про це пише УНН з посиланням на Офіс президента.

Деталі

Хочу подякувати за робочі місця, за те, що ви в Україні, за те, що ви підтримуєте українську економіку, що є справжніми платниками податків. Це дуже важливо для держави, щоб вона жила й розвивалась

- заявив президент. 

Окрему увагу під час зустрічі приділили енергетичним та безпековим питанням у регіоні. Володимир Зеленський зауважив, що, поки триває війна, ситуація в енергетиці не буде простою, але уряд робить усе можливе для її поліпшення.

Президент також наголосив, що ворог намагається посіяти паніку в прикордонних областях, і закликав довіряти лише українським офіційним джерелам інформації.

Доповнення

Перша віцепремʼєр-міністерка – міністерка економіки Юлія Свириденко розповіла, що цього року в межах платформи "Зроблено в Україні" підприємці Волині зможуть отримати 1,6 млрд грн.

Ідеться про гранти, кредитні програми, компенсації за вітчизняну сільгосптехніку та понад 20 млн грн субвенції на придбання шкільних автобусів, які виробляють у регіоні.

Нині підтримувати вітчизняного виробника – питання нашої безпеки, не лише економічної. Адже до 40% від купівлі українських товарів повертається назад українцям у вигляді зарплат, податків і зборів. І саме завдяки бізнесу ми маємо ресурс підтримувати наш сектор безпеки та оборони

– зазначила Юлія Свириденко.

Нагадаємо

Також під час візиту на Волинь президент Володимир Зеленський відвідав підприємство легкої промисловості, яке спеціалізується на виготовленні текстильних виробів.

Торік це виробництво увійшло до п’ятірки найбільших платників податків до місцевого бюджету та в трійку найефективніших підприємств у своїй галузі.

Зеленський зустрівся з бізнесом на Полтавщині та пообіцяв зробити все для посилення ППО регіону29.07.24, 22:00

Популярні

Новини по темі