zelenskyi-my-povynni-y-mozhemo-orhanizuvaty-druhyi-samit-myru-nam-potribna-pidtrymka-vid-ssha

Зеленський: "Ми повинні й можемо організувати другий Саміт миру цього року. Нам потрібна підтримка від США"

 • 19210 переглядiв

Зеленський заявив, що Україна повинна і може організувати другий, більш потужний і рішучий Саміт миру цього року на основі Формули миру, для чого Україні потрібна підтримка США.

 Президент України Володимир Зеленський заявив, що необхідно  організувати другий Саміт миру цього року, який стане вирішальним. Для цього Україні потрібна підтримка від США. Про це він сказав виступаючи в Президентському фонді та Інституті Рональда Рейгана, передає УНН

Зеленський нагадав, що у першому Саміті миру взяли участь 101 країна та міжнародна організація. путін у відповідь провів власний саміт – "війни у Пхеньяні разом із Кім Чен Ином. Тільки щоб отримати більше артилерії, ракет і мін, щоб росія могла протриматися хоча б до кінця року". 

Як вказав Президент, хоч  рф і отримує зброю, путін усе ж показує, наскільки слабша змова диктаторів порівняно із силою вільного світу.

Ми повинні реагувати рішуче. Ми повинні й можемо організувати другий Саміт миру цього року на основі Формули миру – ще потужніший і по-справжньому вирішальний. Нам потрібна ця підтримка від США

- заявив Зеленський.

"Війна не вирішує проблем": Моді закликав путіна до "миру через діалог"09.07.24, 17:35

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Черкащині вночі збили ворожий "шахед": без наслідків

     • 16370 переглядiв