ukenru
zelenskiy-zustrivsya-z-predstavnikami-it-industriyi-lvivschini

Зеленський зустрівся з представниками IT-індустрії Львівщини

 • 15772 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський на Львівщині розмовляв з IT-індустрією про підтримку галузі з боку держави, що податки будуть не вище 5%, а також домовились зустрічати білоруських айтішників. Про це він сказав на пресбрифінгу, передає кореспондент УНН.

“Сьогодні розмовляли з IT-індустрією Львівщини. Хоча, представлені ці компанії по всій вже країні, тому це айтішники не Львівщини, а айтішники всієї нашої країни. Ми проговорили деякі проблеми, які існують. До речі, зараз влада і IT-індустрія разом і працюють. І це є правда… І будують законопроекти для підтримки IT-галузі. І дійсно ми зараз порадували, скажімо так, наших айтішних колег, що держава буде завжди підтримувати IT-індустрію і податків вище 5% не буде, тому що ми хочемо, щоб в Європі наша Україна була таким, медіахабом. Для молодих, талановитих людей”, - сказав Володимир Зеленський.

Він зазначив, що вже є приклади, до них звертались білоруси через трагічні події, що відбуваються у Білорусі.

“І багато айтішних провідних компаній. Багато, дійсно, це вже сотні, звертаються до нас. І ми хочемо їх, ну, так не можна сказати - розмістити в Україні, а забезпечити їм роботу. Тому для нас була дуже важлива ця зустріч. Радий, що Львівщина погодилась зустрічати білоруських колег”, - додав Президент.

Нагадаємо, Зеленський прибув з робочою поїздкою на Львівщину.

Українські Національні Новини

Політика