ukenru
zelenskiy-zbirayetsya-u-robochu-poyizdku-u-tri-oblasti

Зеленський збирається у робочу поїздку у три області

 • 17455 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський протягом 12-13 липня здійснить дводенну робочу поїздку до Дніпропетровської, Одеської та Херсонської областей. Про це повідомляє УНН, посилаючись на прес-службу Глави держави.

Так, 12 липня Зеленський перебуватиме на Дніпропетровщині.

"У Дніпрі Президент заслухає інформацію щодо реконструкції міжнародного аеропорту, огляне ділянку дороги Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя та ознайомиться з перебігом реконструкції автодорожнього мосту", - зазначили у прес-службі.

Також планується, що Президент відвідає комплекс "Метеор" і державні підприємства "Виробниче об’єднання Південний машинобудівний завод імені О. М. Макарова" і "Конструкторське бюро "Південне" імені М. К. Янгеля".

А у Кривому Розі Зеленський проведе нараду з питань екологічної ситуації.

У суботу, 13 липня, на Одещині Зеленський відвідає Одеський морський порт та ознайомиться з проектом розвитку його контейнерного й зернового терміналів.

Як очікується, Глава держави проведе нараду з питань розвитку морських портів України та заслухає інформацію про стан розслідування справ щодо нападів на активістів і журналістів в Одесі, вказали у прес-службі.

Після цього Зеленський відбуде на Херсонщину. Планується, що там він огляне інфраструктуру та умови перетину на контрольному пункті в’їзду-виїзду "Чонгар", а також проведе нараду з питань реалізації проектів облаштування пунктів "Чонгар" та "Каланчак".

Крім того, очікується, що Президент представить новопризначених голову Херсонської обласної державної адміністрації та постійного представника Президента України в АР Крим.

Раніше стало відомо, що Зеленський знову їде до Одеси

Нагадаємо, нещодавно Зеленський спільно з президентом Європейської ради Дональдом Туском побували в Станиці Луганській за лінією розведення й оглянули нові позиції ЗСУ. 

Українські Національні Новини

Політика