ukenru
zelenskiy-zayaviv-scho-noviy-nastup-rosiyi-vzhe-pochavsya

Зеленський заявив, що новий наступ росії вже почався

 • 2840316 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Російська армія розпочала новий наступ в Україні про який раніше неодноразово говорили. Про це в інтерв’ю ВВС заявив Президент Володимир Зеленський, передає УНН.

Цитата

"Російські атаки вже відбуваються на кількох напрямках", - заявив Зеленський, коментуючи новий наступ росіян.

Деталі

За його словами, українські військові зможуть чинити опір наступу окупантів до тих пір, поки не з'явиться можливість для контрнаступу. Але, у той же час, Заходу необхідно надати більше військової допомоги.

Зеленський також прокоментував погрози лідера білорусі олександра лукашенка вести війну разом із російськими військами зі своєї території, “якщо хоч один український військовий перетне кордон”.

"Сподіваюся, білорусь не вступить у війну. Якщо так, ми будемо боротися і виживемо. Дозволити росії знову використовувати білорусь як плацдарм для нападу було б великою помилкою”, – додав президент.

Доповнення

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що росія фактично веде наступ в Луганській області , хоча, поки що без "великих успіхів".

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі під час пресконференції за підсумками "Рамштайну" в Брюсселі заявив, що наразі немає жодних ознак ймовірного наступу росіян на Київ.

За словами Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, російський диктатор володимир путін починає нові наступальні дії, посилаючи "тисячі й тисячі" військових, щоб чинити тиск на українців.

Українські Національні Новини

Політика