zelenskiy-zaklikav-vvesti-sanktsiyi-proti-vsiyeyi-raketnoyi-ta-dronovoyi-promislovosti-rosiyi

Зеленський закликав ввести санкції проти всієї ракетної та дронової промисловості росії

 • 687647 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський на пресконференції у Брюсселі закликав партнерів та союзників запровадити санкції проти всієї ракетної та дронової промисловості росії для того, щоб завадити окупантам виробляти ракети, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Вони (окупанти – ред.) свідомо б'ють по Україні, по українській економіці, по наших містах. І роблять це так, щоб це било по всіх європейцях. Ми дякуємо вам за отримані системи ППО, але в інтересах українців та європейців, щоб росія не могла робити нові ракети, щоб агресор не міг бити знову й знову по наших містах. Тому потрібно робити ще один крок і вводити санкції проти всієї ракетної і дронової промисловості росії", – заявив Зеленський.

Деталі

Президент також наголосив, що нові обмеження мають торкнутися й частини російської ІТ-галузі, яка забезпечує цей терор.

Доповнення

Під час спільної пресконференції з Володимиром Зеленським та головою Європейської ради Шарлем Мішелем, Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн наголосила на тому, що нові санкції будуть запроваджені проти політичних лідерів, та десятий пакет матиме додаткові обмеження проти російської військової машини.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі