ukenru
zelenskiy-zaklikav-antimonopolniy-komitet-borotisya-z-tendernimi-trolyami

Зеленський закликав Антимонопольний комітет боротися з "тендерними тролями"

 • 21262 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський закликав Антимонопольний комітет передавати правоохоронним органам інформацію про компанії, основним завданням яких є блокування тендерів – "тендерних тролів". Про це він сказав під час участі у заході "Зшити Україну: безпека, будівництво, фінансування", передає кореспондент УНН.

"Окреме прохання до Антимонопольного комітету. Ми сподіваємось, що він буде передавати правоохоронним органам інформацію про компанії, основним завданням яких є блокування тендерів. Їх ще називають "тролі" - "тендерні тролі". І зробіть, будь ласка... я хочу, щоб Антимонопольний комітет зробив цілу програму, і забезпечив, щоб уникнути, і якщо ми вже використовуємо таке слово, як "тролі", давайте... давайте ще одне використовувати слово - знайдемо, яким чином "забанити" цих "тендерних тролів", - сказав Володимир Зеленський.

Він додав, що поки це слова, а українці вже давно не вірять гарним словам, малюнкам та презентаціям. Тому всі українці мають побачити результат.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський сказав, що заробіток чиновників на ямковому ремонті має піти у минуле.

Українські Національні Новини

Політика