ukenru
zelenskiy-vidvidav-zasidannya-fraktsiyi-sluga-naroda-podrobitsi

Зеленський відвідав засідання фракції "Слуга народа": подробиці

 • 20701 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Сьогодні у нас відбулося засідання фракції. Ніякої секретності, скандальності, як хтось писав, не було. Приїздив Президент. Розповів про поїздку в Золоте, вислухав депутатів. Про це на своїй сторінці у Facebook написала заступник голови фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук, передає УНН.

"Приїздив Президент. Розповів про поїздку в Золоте, вислухав депутатів. Багато говорили про Донбас", - написала Кравчук.

За її словами, на засіданні також розглянули питання В‘ячеслава Медяника.

"Слава пройшов поліграф. Результати свідчать, що грошей він ні в кого не брав. Відповідальність, як мінімум політичну, за цю переписку він уже поніс, урок з цієї історії винесли усі", - додала вона.

Крім того Кравчуук повідомила, що на засіданні "проголосували ще раз за те, що ми не ходимо на російські канали, хоча таке рішення уже було прийнято раніше".

Також вона повідомила, що з‘їзд партії «Слуга народу» пройде 10 листопада. Після цього розпочнеться активна розбудова партії.

"Питання податкового комітету обговорювали найдовше. Це складна розмова для нашої фракції, але відвертий діалог і поліграф зняли багато підозр.

Корупційні майданчики і посередники все одно зникнуть - відповідний законопроект буде розглянуто на комітеті і винесений в зал. Висновки зроблені, рухаємося далі", - додала вона.

Раніше Разумков назвав приблизну дату з'їзду партії "Слуга народу".

Українські Національні Новини

Політика