ukenru
zelenskiy-vidkladena-viyna-bude-garyachishoyu-nizh-zaraz

Зеленський: відкладена війна буде гарячішою, ніж зараз

 • 247952 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Україна не може погодитися на відкладену війну, адже вона буде гарачішою ніж та, що йде зараз. Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час свого виступу на Генеральній Асамблеї ООН, передає УНН.

За словами Зеленського, росія намагається пригальмувати свій відступ, перезимувати на захоплених територіях та підготуватися для нового наступу.

Цитата

«Або принаймні забезпечити собі фортифікацію на захопленій землі та приховану мобілізацію вдома.
Ми не можемо погодитися на відкладену війну. Бо вона буде ще гарячішою, ніж зараз.

Для нас це війна за життя. Тому ми потребуємо оборонної підтримки – зброї, техніки та снарядів. Наступальних озброєнь – достатньо далекобійних, щоб звільнити нашу землю. І захисних систем, передусім протиповітряної оборони. І ми потребуємо фінансової підтримки, щоб зберегти внутрішню стабільність і виконувати соціальні зобов’язання перед нашими людьми», - заявив Зеленський.

Президент України закликав країни світу зробити рішучі кроки, які розставлять усе раз і назавжди: визнати росію країною спонсором тероризму та позбавити її енергетичної зброї – обмежити ціни на енергоносії, які вона постачає, перетворивши їх на звичайний товар.

Також Зеленський наголосив, що для відновлення підвалин безпеки у світі, важливо відновлення територіальної цілісності того, хто постраждав від агресії. Він також повідомив, що Україна має пропозиції щодо того, як гарантувати безпеку кожній нації.

«Ми маємо пропозиції такої модернізації архітектури безпеки для України, а отже, й для Європи та світу, яка не допустить більше жодної агресії проти нас. Ми вже представляємо їх партнерам.

Це пропозиції юридично обов'язкових багатосторонніх і двосторонніх договорів. Це умови, за яких гаранти мають діяти, і час, за який їхні дії мають принести результат – результат на землі, на морі, у повітрі, у дипломатії та політиці, в економіці та фінансах, у забезпеченні зброєю та розвідданими. Кожен з вас, отримавши текст нашої формули миру, побачить і деталізацію того, що ми пропонуємо як гарантії безпеки», - повідомив Зеленський.

Українські Національні Новини

Політика