ukenru
zelenskiy-v-evakhuyovanikh-z-ukhanya-ukrayintsiv-okhorona-bude-seryoznisha-nizh-u-prezidenta

Зеленський: в евакуйованих з Уханя українців охорона буде серйозніша, ніж у Президента

 • 12840 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Евакуйовані житимуть у закритому медичному центрі Національної гвардії у Нових Санжарах. Протягом двох тижнів це буде найбільш охоронюваний об’єкт у країні, написав у себе в Telegram Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

"Літак з нашими громадянами та громадянами інших країн, яких ми евакуювали з Уханя, приземлився в Україні. Було складно з погодою – довелося спершу посадити його в Борисполі. Він дозаправиться та полетить у місце призначення – до аеропорту в Харкові. Заходи безпеки – безпрецедентні. Зробили все можливе й неможливе, щоб гарантувати: вірус в Україну не потрапить", - написав Президент.

Він нагадав, що декількох громадян не пустили на борт в Ухані, оскільки у них була трохи підвищена температура. Всі, хто піднявся на борт, у задовільному стані - здорові, але мають пройти карантин і обсервацію протягом 14 днів, додав він.

"Евакуйовані житимуть у закритому медичному центрі Національної гвардії у Нових Санжарах. Він буде повністю ізольований та переведений на суворий режим бактеріологічної безпеки. Протягом двох тижнів це буде, напевне, найбільш охоронюваний об’єкт у країні. Співчуваю нашим евакуйованим, бо вже знаю, що таке перебувати під особистою охороною, а в них охорона буде набагато серйозніша, ніж у Президента", - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, зранку у четвер літак з евакуйованими з Китаю українцями сів в аеропорту "Бориспіль".

Українські Національні Новини

Політика