ukenru
zelenskiy-ukrayina-maye-malo-shansiv-peremogti-z-10-odinitsyami-bronetekhniki-proti-tisyachi-rosiyskikh

Зеленський: Україна має мало шансів перемогти з 10 одиницями бронетехніки проти тисячі російських

 • 1001290 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський закликав Захід збільшити військову допомогу Україні, зокрема надати більшу кількість бронетехніки. Він заявив, що Київ має "мало шансів перемогти" з 10 одиницями такого виду зброї, коли росія має їх "тисячі", пише УНН з посиланням на спільну пресконференцію українського лідера з прем'єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком.

Цитата

"Звісно, є багато техніки, яка нам потрібна, це залежить від ситуації на полі бою в Україні... Наш пріоритет – це бронетехніка. Ми знаємо, що у ворога з Радянського Союзу залишилося тисячі одиниць бронетехніки. Звичайно, бронетехніка НАТО - найкраща. Проте, ми маємо лише 10 одиниць бронетехніки НАТО проти тисячі машин росії. Ну, які шанси, знаєте? У нас немає виходу. Ми повинні вистояти", - заявив Зеленський.

Він вкотре зазначив, що Україні потрібно більше одиниць бронетехніки, реактивні літаки та танки.

Нагадаємо

Сьогодні, 8 лютого, Зеленський здійснив неочікуваний візит до Великої Британії. Це друга закордонна поїздка політика з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну у 2022 році.

Під час виступу у британському парламенті президент України заявив, що росія програє у повномасштабній війні яку розпочала, і ця перемога змінить весь світ.

Українські Національні Новини

Політика