ukenru
zelenskiy-u-vsomu-sviti-9-travnya-budut-pamyatati-yak-tragediyu

Зеленський: у всьому світі 9 травня будуть пам'ятати як трагедію

 • 138637 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Незалежно від того, що зробить російський диктатор володимир путін, у всьому цивілізованому світі 9 травня будуть пам'ятати як трагедію. Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю телеканалу Fox News, пише УНН.

Деталі

У президента поцікавилися, чого він очікує від росії 9 травня. Раніше повідомляли, що цього дня путін може офіційно оголосити війну Україні.

"Для нас це нічого не змінить. Для нас війна триває вже 8 років", - сказав глава держави.

Водночас він не відкинув, що путін може зробити такий крок. За словами Зеленського, 9 травня росія хоче продемонструвати всьому світу свою велич.

"Вони зруйнували ціле місто, як у поганому голлівудському фільмі. Це та перемога, до якої вони прагнуть? Для всього цивілізованого світу це – поразка. 9 травня будуть пам'ятати у всьому світі як трагедію, як криваву дату, і точно не той день, який забудуть", - зазначив Зеленський.

Раніше

Як писав УНН, заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін зазначив, що 8-9 травня дійсно роблять москву більш скаженою, і російська сторона бажає не тільки парадів, а ще й якихось екшенів.

Українські Національні Новини

Суспільство