ukenru
zelenskiy-spodivayetsya-scho-britaniya-z-novim-premyerom-zberezhe-spadok-dzhonsona-u-borotbi-z-rosiyskim-varvarstvom

Зеленський сподівається, що Британія з новим прем’єром збереже «спадок Джонсона» у боротьбі з «російським варварством»

 • 192631 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський в своїй статті для видання Daily Mail повідомив, що буде радий встановити взаємовідносини з новим прем’єр-міністром Великої Британії, незалежно від того, хто це буде. А також висловив сподівання, що новий прем’єр-міністр продовжить підтримувати Україну. Про це інформує УНН.

Цитата

«У Великій Британії з’явиться новий прем’єр-міністр. Як президент України, я буду радий встановити тісні взаємовідносини, як недавно сказав Борис Джонсон, з “будь-яким прем’єром-міністром Великої Британії, чоловіком чи жінкою”. І щиро сподіваюся, що спадок Бориса в цій боротьбі з російським варварством буде збережено. Нам все ще потрібна підтримка і лідерство Великої Британії. Я не сумніваюся, що Україна досягне успіху. Та разом із Великою Британією ми зробимо цей світ більш безпечним, а наші народи стануть ще ближчими. Як справжні друзі. Так само, як я і мій друг Борис», – повідомив Зеленський.

Нагадаємо

2 вересня завершилося голосування у Консервативній партії Великої Британії за нового главу партії, який стане прем'єр-міністром Сполученого Королівства.

Українські Національні Новини

Політика