ukenru
zelenskiy-rozrakhovuye-na-zbilshennya-obsyagu-cheskikh-investitsiy-v-ukrayinu

Зеленський розраховує на збільшення обсягу чеських інвестицій в Україну

 • 7625 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. Українсько-чеський бізнес-форум збільшить обсяг чеських інвестицій в Україну та активізує взаємну торгівлю. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час брифінгу з прем’єр-міністром Чеської Республіки Андреєм Бабішем у Києві, передає УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

"Потужний склад представників чеських ділових кіл, які супроводжують пана прем’єр-міністра, свідчить про те, що наші кроки з покращення бізнес-клімату приваблюють іноземний бізнес. Вірю, що сьогоднішній Українсько-чеський бізнес-форум збільшить обсяг чеських інвестицій в Україну та активізує взаємну торгівлю", - зазначив Президент.

Глава держави також зазначив, що в Україну прибули близько 200 представників чеського бізнесу.

"Значну частину нашої розмови ми приділили тому, що повинна робити українська сторона, щоб збільшувати кількість чеських підприємств, які відкриваються в Україні, та інвестиції чеського капіталу. Це – захист цих інвестицій та повага у бізнес-відносинах", – додав Зеленський і висловив сподівання, що бізнес-взаємини між Україною та Чехією поліпшуватимуться.

Зі свого боку прем’єр-міністр Чеської Республіки Андрей Бабіш назвав зустріч з Президентом України перезапуском взаємин.

Нагадаємо, товарообіг між Україною і Чехією лише за 8 місяців поточного року зріс на 14%.

Українські Національні Новини

Політика