zelenskiy-rozpoviv-pro-situatsiyu-na-fronti-ta-podyakuvav-pidrozdilam-scho-osoblivo-vidznachilisya-za-ostanniy-chas

Зеленський розповів про ситуацію на фронті та подякував підрозділам, що особливо відзначилися за останній час

 • 324468 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму сьогоднішньому зверненні до українців розповів, що сьогоднішній день на фронті був потужним. Також він назвав підрозділи, які особливо відзначилися. Про це УНН повідомляє з посиланням на звернення глави держави.

Цитата

«Дякую всім за цей день на фронті – хороший день, потужний. Бахмутський напрямок, інші дуже гарячі та болісні напрямки на Донбасі: Авдіївка, Марʼїнка, також, звісно, південні напрямки», - розповів Президент.

Він перелічив підрозділи, які особливо відзначилися: пʼята штурмова бригада, 80-та окрема бригада ДШВ, 92-га та 110-та окремі механізовані бригади, морпіхи 35-ї та 36-ї бригад, десантники славетної «Сімдесятдевʼятки», 47-ма окрема механізована бригада, артилеристи 55-ї окремої бригади.

«Молодці, воїни! А особливо відзначу сьогодні спецпідрозділ «Артан» та 9-й департамент ГУР – дякую вам!», - додав глава держави.

Додамо

Сьогодні, 30 липня, Президент України відвідав Прикарпаття. Там він провів засідання Конгресу місцевих та регіональних влад та відвідав медичний центр де проходять лікування наші захисники.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог обстріляв Берислав: є поранений

     • 374290 переглядiв

    У росії відбулись навчання з придушення бунтів

     • 409118 переглядiв