zelenskiy-rozpoviv-pro-ochikuvannya-vid-vizitu-do-turechchini

Зеленський розповів про очікування від візиту до Туреччини

 • 11200 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський повідомив про свої очікування від візиту до Турецької Республіки. Про це Глава державі розповів в інтерв'ю турецькому інформаційному агентству Demirören, передає УНН.

"Якщо говорити про конкретні очікування від візиту, то зміст наших переговорів уже традиційно настільки широкий, що неможливо виділити щось одне. Йтиметься про подальший розвиток економічної співпраці – налагодження спільних підприємств, інвестування, розвиток енергетичного співробітництва та багато іншого", - сказав Президент.

Говорячи про українсько-турецькі відносини, він зокрема відзначив співпрацю щодо інтеграції нашої країні в НАТО.

"Збройні сили вашої країни (Туреччини – ред.) – серед лідерів за майстерністю та бойовою міццю у світі. І у зв'язку з цим хотів би звернути вашу увагу на те, що велика кількість українських військових проходить підготовку у навчальних центрах Турецької Республіки, отримуючи найсучасніші знання та досвід роботи з найкращими представниками сил НАТО. Цей підхід також виявився важливим і в отриманні нашою країною статусу особливого партнера Альянсу", - зазначив Глава держави.

Нагадаємо, сьогодні Президент України Володимир Зеленський розпочав робочий візит до Турецької Республіки, під час якого зустрінеться із президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом, а також підпише низку документів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський розповів про очікування від візиту до Туреччини

     • 11200 переглядiв

    У МОЗ спростували фейки щодо носіння медичних масок

     • 23048 переглядiв