ukenru
zelenskiy-rosiyski-viyska-posilyuyut-aktivnist-na-skhidnomu-ta-pivdennomu-napryamkakh-namagayutsya-vidigratis-za-svoyi-porazki

Зеленський: російські війська посилюють активність на східному та південному напрямках, намагаються відігратись за свої поразки

 • 84949 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні повідомив, що окупаційні війська посилюють активність на східному та південному напрямках. Продовжують ракетно-бомбові і артилерійські удари, шукають резерви, інформує УНН.

Цитата

"Російські війська посилюють активність на східному та південному напрямках. Намагаються відігратись за свої поразки. Продовжують ракетно-бомбові і артилерійські удари. Заводять нові колони техніки. Шукають резерви. Намагаються забрати до своїх військ мешканців півдня нашої країни – тобто ще з цих тимчасово окупованих районів на додачу до так званої "мобілізації" в окремих районах Донецької та Луганської областей. Уся ця гарячкова активність окупантів свідчить передусім про їхню невпевненість. Про те, що навіть маючи значні запаси ще радянської військової техніки і значну кількість солдатів, яких командування не жаліє від слова "взагалі", російські військові сумніваються у своїй здатності зламати нас, зламати Україну. Що ж, робимо все, щоб їхні сумніви виправдались", - сказав він.

Нагадаємо 

Зеленський заявив, що усім, хто хоче повернутися додому на звільнену територію, варто бути максимально обережним та уважним, адже наразі продовжується розмінування. Після окупантів залишились десятки тисяч снарядів, які не розірвалися, мін, розтяжок.

Українські Національні Новини

Суспільство