ukenru
zelenskiy-provodit-pershu-zustrich-z-sholtsem

Зеленський проводить першу зустріч з Шольцем

 • 22705 переглядiв

БРЮССЕЛЬ-КИЇВ. 15 грудня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у Брюсселі розпочав першу зустріч з новим канцлером Німеччини Олафом Шольцем, передає кореспондент УНН.

Деталі

Так, зустріч почалась близько 17:00 за Києвом. На переговорах, окрім лідерів, присутні делегації країн. Зокрема, разом з Зеленським участь у зустрічі беруть керівник Офісу президента Андрій Єрмак та міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Зазначимо, що на сьогодні також заплановані переговори Зеленського і Шольца з іще одним лідером “нормандської четвірки” – президентом Франції Еммануелем Макроном.

Додамо

Президент України Володимир Зеленський 15-16 грудня здійснює робочий візит до Брюсселя для участі в шостому саміті Східного партнерства. У межах візиту Зеленський проведе низку двосторонніх зустрічей з лідерами держав — членів ЄС та країн-партнерів, керівництвом Європейського Союзу та Генеральним секретарем НАТО.

Перед початком саміту Східного партнерства 15 грудня в Брюсселі відбудеться зустріч новообраного канцлера Німеччини Олафа Шольца, президента Франції Еммануеля Макрона та Президента України Володимира Зеленського.

Саміт Східного партнерства відбудеться в Брюсселі 15 грудня.

Українські Національні Новини

Політика