zelenskiy-proviv-stavku-obgovorili-bachennya-deokupatsiyi-bilshu-samodostatnist-schodo-boyepripasiv-ta-droniv-zakhist-khersona-z-ppo

Зеленський провів Ставку: обговорили бачення деокупації, більшу самодостатність щодо боєприпасів та дронів, захист Херсона з ППО

 • 14816 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський повідомив у п'ятницю, що провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де обговорили стратегічне бачення деокупації, воєнний бюджет на 2024 рік, ситуацію на фронті, рішення щодо захисту Херсона, зауваживши, що буде підсилення протиповітряної оборони, пише УНН.

Цитата

"Важлива Ставка. Стратегічне бачення деокупації нашої землі та конкретні кроки для його втілення. Уточнення всіх планів і розрахунків для продовження активних дій. Воєнний бюджет на наступний рік. Акцент на тому, щоб стати самодостатнішими щодо снарядів, ракет, дронів, бронетехніки. Звіти від командувачів про поточну ситуацію на фронті на всіх ключових напрямках: Куп’янський, Бахмутський, Авдіївський, Мелітопольський та лівобережжя Херсонщини.

Конкретні рішення щодо захисту Херсона. Буде підсилення протиповітряної оборони, засобів контрбатарейної боротьби, РЕБ та розвідки.

Окрема доповідь щодо евакуації українців та громадян наших країн-партнерів із Гази. Робота триває", - написав Зеленський у соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Президента власне виробництво зброї є пріоритетом - керівник ОП

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Авдіївці рф влучила в багатоповерхівку: загинуло двоє людей

     • 13976 переглядiв

    Загибель помічника Залужного: вже опитано понад 10 свідків

     • 18226 переглядiв