ukenru
zelenskiy-pro-peregovori-z-rf-ne-vsi-mosti-sche-zruynovani

Зеленський про переговори з рф: не всі мости ще зруйновані

 • 265788 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що ще не всі дипломатичні мости з росією зруйновані. Про це він сказав під час відеозустрічі в Королівському інституті міжнародних справ Chatham House (Велика Британія), передає УНН.

Цитата

"Мене обирали Президентом України, а не міні-Україна. Щоб ми нормально могли говорити, розблокувати дипломатичний формат, відновити ситуацію, яка була до повномасштабного вторгнення, до 24 числа. Їм потрібно відійти на ті тимчасові контактні чи розмежувальні лінії. Тоді можна говорити повноцінно… Попри те, що вони руйнують наші мости, але я вважаю, що не всі мости для цього зруйновані", - сказав Зеленський.

Деталі

Також Зеленський заявив, що йому важливо зберегти територію України та людей.

"Для мене перемога – це не втратити 11 млн людей, щоб повернулося 5 млн людей, які виїхали за кордон. Для мене перемога – економічно зробити країну такою, якою вона була до цієї страшної війни, як початок. Для мене перемога – щоб західний світ був у повному розумінні, що відбувається…Для мене перемога – вступ України до ЄС", - розповів Зеленський.

Доповнення

Зеленський заявляв, що можливе знищення російськими окупантами українських військових і цивільних, які наразі залишаються на території заводу "Азовсталь" у Маріуполі, може поставити крапку на будь-яких дипломатичних перемовинах з російською стороною.

Президент також повідомляв, що продовжувати переговори з росією треба задля припинення війни.

Українські Національні Новини

Політика