zelenskiy-privitav-medpratsivnikiv-zi-svyatom-sogodni-den-lyudey-chiya-profesiya-buti-zakhistom-zhittya

Зеленський привітав медпрацівників зі святом: "Сьогодні день людей, чия професія – бути захистом життя"

 • 390316 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський привітав медичних працівників з їх професійним святом. Президент подякував медикам за їх роботу, повідомляє УНН із посиланням на Telegram Зеленського.

Цитата

“Сьогодні день тих людей, чия професія – бути захистом життя. День українських медичних працівників і працівниць. Усіх наших лікарів, усіх наших медичних сестричок, усіх наших бойових медиків. Саме в цій роботі чи не найкраще видно, що таке цивілізованість, що таке людяність, як люди вміють жити й працювати заради інших людей”, - заявив Зеленський.

Президент подякував українським медикам за їх професійність та за кожне врятоване ними життя.

Доповнення

Також медпрацівників з професійним святом привітав прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль.

“За останні роки на плечі медиків випало багато викликів: пандемія, повномасштабна війна. І вони самовіддано і мужньо борються з ними. Бʼються за кожного пацієнта в тилу і на фронті. Пліч-о-пліч з військовими захищають Батьківщину”, - написав прем‘єр у Telegram.

Нагадаємо

Сьогодні, 27 липня, в Україні своє професійне свято відзначають медичні працівники. У цю дату День медика в Україні відзначатиметься вперше. Раніше він припадав на третю неділю червня.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі