zelenskiy-poyasniv-chomu-zaraz-peregovori-z-putinim-nemozhlivi

Зеленський пояснив, чому зараз переговори з путіним неможливі

 • 152812 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю CNN заявив, що переговори з російським диктатором володимиром путіним неможливі через відсутність конструктиву з боку росії, передає УНН.

Цитата

На запитання, чи почне він вести перемовини з путіним у певний момент, Зеленський відповів: "На сьогодні ні. Я не бачу ніякого бажання з їх сторони бути конструктивними. Ультимативно мені все одно, чи він, чи хтось інший. Якщо це ультиматум, то питання принципу, я точно б не говорив. Якщо це може бути договір після того, як вони відійдуть з нашої території, після цього – так".

Деталі

Президент зазначив, що все одно росія має з Україною кордони.

"Все одно – це сусідня держава, і там велика кількість людей, і навіть тоді, коли ми деокупуємо нашу державу тим чи іншим шляхом, все одно нам доведеться жити (з рф по сусідству – ред.)", – сказав Зеленський.

Нагадаємо

На тлі успішного контрнаступу ЗСУ міністр закордонних справ рф сергій лавров заявив, що росія не відмовляється від переговорів з Україною, але їхнє подальше затягування ускладнить можливість досягнення домовленості з москвою.

Раніше Володимир Зеленський також повідомляв, що поки жодні переговори з росією неможливі, оскільки російська сторона не може сформулювати адекватні позиції.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський пояснив, чому зараз переговори з путіним неможливі

     • 152812 переглядiв

    У Білій Церкві затримано члена групи кілерів

     • 138648 переглядiв

    На півдні ЗСУ звільнили 13 населених пунктів

     • 667937 переглядiв

    Рашисти знову б'ють по Харкову - голова ОВА

     • 168241 переглядiв