ukenru
zelenskiy-povidomiv-prezidentu-nimechchini-pro-kritichnu-situatsiyu-v-mariupoli-detali

Конструктивна та важлива розмова: про що говорив Зеленський з президентом Німеччини

 • 138441 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський під час телефонної розмови подякував президенту ФРН Франку-Вальтеру Штайнмаєру за підтримку та повідомив про критичну ситуацію в Маріуполі. Про це глава української держави написав у своєму Twitter, інформує УНН.

Цитата

"Мав хорошу, конструктивну, важливу розмову з федеральним президентом Німеччини паном Штайнмаєром. Дякуємо за сильну підтримку України. Очікуємо її посилення. Лідерська позиція Німеччини важлива для протидії агресії рф. Повідомив про стан на передовій, критичну ситуацію в Маріуполі", — написав Зеленський.

Had a good, constructive, important conversation with  Federal President Mr. Steinmeier. Thanked for strong support for . Expect it to be intensified. leadership is important to counter  aggression. Informed about situation on the frontline, critical situation in Mariupol

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) May 5, 2022

Нагадаємо

За даними німецького видання Bild, телефонна розмова тривала 45 хвилин. Штайнмаєр висловив Зеленському солідарність та повагу до мужньої боротьби у війні, яку розпочала росія. Зеленський зі свого боку запросив президента Німеччини і весь федеральний уряд країни відвідати Київ. 

Українські Національні Новини

Політика