ukenru
zelenskiy-popilkuvavsya-z-golovoyi-yevroradi-naperedodni-spetszasidannya

Зеленський поспілкувався з голової Євроради напередодні спецзасідання

 • 122483 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів розмову з головою Європейської ради Шарлем Мішелем на тлі приближення спеціального засідання Європейської ради 30-31 травня. Про підсумки розмови Глава держави повідомив у своєму Twitter, пише УНН.

Цитата

«Напередодні спеціального засідання Європейської ради 30-31 травня продовжив діалог з головою Європейської ради Шарлем Мішелем. Наскрізним питанням засідання буде допомога Україні. Скоординували кроки щодо посилення санкцій, продовольчої безпеки, відбудови України та руху до членства в ЄС», - написав Президент.

Додамо

За даними Bloomberg, на зустрічі наступного тижня лідери ЄС навряд чи схвалять ембарго російської нафти, оскільки Угорщина продовжує виступати проти цього заходу.

Як писав УНН, за даними ЗМІ, держави-члени ЄС мають активізувати підготовку до можливих серйозних перебоїв із постачанням російського газу, про що йдеться у проекті заяви за підсумками саміту ЄС, запланованої на 30-31 травня. Нафтове ембарго проти росії все ще обговорюється.

Українські Національні Новини

Політика