ukenru
zelenskiy-poobitsyav-rodinam-geroyiv-nebesnoyi-sotni-priyti-na-zustrich-u-zakritomu-formati

Зеленський пообіцяв родинам Героїв Небесної Сотні прийти на зустріч у закритому форматі

 • 12758 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський пообіцяв родинам загиблих під час Революції Гідності прийти зустрітися за круглим столом і обговорити проблемні питання. Про це він повідомив родинам загиблих під час подій на Майдані після урочистої промови до Дня Гідності і Свободи, передає кореспондент УНН.

Родини загиблих під час подій на Майдані попросили Президента зустрітися з ними у форматі круглого столу і обговорити проблемні питання, які стосуються розслідування "справ Майдану" і зовнішньої політики, на що Зеленський відповів:

"Добре, нема питань. Я думаю, якщо ви зустрічалися з Прем’єром, давайте через Прем’єра зустрінемося всі разом. І ми можемо покликати правоохоронні органи на цю зустріч, бо я думаю будуть якісь питання відразу, щоб не відкладати. Одразу сядемо за круглий стіл. Давайте ми подивимося, коли ми можемо, і зустрінемося обов’язково. Я думаю, може в грудні знайдемо час, наприкінці чи в середні. Щоб ми були теж готові до зустрічі".

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський пообіцяв родинам загиблих під час Революції Гідності, що в парламенті розглянуть правки до закону про Державне бюро розслідувань.

Українські Національні Новини

Політика