ukenru
zelenskiy-osoblivo-gostra-situatsiya-na-donechchini-robimo-vse-schob-strimati-vorozhu-aktivnist

Зеленський: особливо гостра ситуація на Донеччині, робимо все, щоб стримати ворожу активність

 • 100048 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні наголосив, що ситуація на Донеччині особливо гостра та додав, що у постійному режимі йде робота над забезпеченням наших воїнів зброєю та боєприпасами, передає УНН.

Цитата

"У постійному робочому режимі працюємо над забезпеченням наших воїнів зброєю та боєприпасами. Всі активні дії українських військових мають бути синхронізовані із застосуванням високоточної зброї. Це один з базових пріоритетів. Особливо гостра ситуація – на Донеччині. Робимо все, щоб стримати ворожу активність. Саме там зараз наша ціль номер один, оскільки і для окупантів Донбас – все ще ціль номер один", - сказав він.

Деталі

Зеленський додав: росія відчула, що програє і намагається відтягнути цей момент, забезпечити якусь активність на фронті.

Крім цього, президент України повідомив, що сьогодні провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Головна увага – оперативній ситуації на передовій. Заслухали Головнокомандувача, командувачів, керівника розвідки, міністра оборони. Обговорили застосування окупантами нових озброєнь, зокрема іранських безпілотників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: цього тижня буде нова хвиля нашої дипломатичної активності

Українські Національні Новини

Війна