ukenru
zelenskiy-obgovoriv-z-gensekom-oon-evakuatsiyu-z-mariupolya

Зеленський обговорив з генсеком ООН евакуацію з Маріуполя

 • 142750 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні заявив, що за допомогою ООН можливо організувати евакуаційну місію людей з Маріуполя, але для цього треба, щоб росія реально виконувала те, про що говорить, передає УНН.

Цитата

"На переговорах багато уваги ми приділили тому, як врятувати наших людей з Маріуполя. Вважаю, що за допомогою ООН можливо організувати евакуаційну місію. Україна готова до цих кроків. Але потрібно також і щоб російська сторона поставилась до цього питання без цинізму і реально виконувала те, про що говорить", - сказав Зеленський.

Деталі

Він нагадав, що в москві заявляли про те, що нібито припинили вогонь в Маріуполі. Але бомбардування позицій захисників міста продовжується.

"Це воєнний злочин, який російські військові здійснюють буквально на очах в усього світу. Російські удари по Маріуполю не припинялися навіть тоді, коли пан генеральний секретар ООН був на перемовинах в москві", - додав президент України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустріч Зеленського та прем’єр-міністра Болгарії: обговорили оборонні, енергетичні та транспортні питання.

Українські Національні Новини

Суспільство