zelenskiy-nazvav-naystrashnishiy-den-za-rik-vtorgnennya-ta-rozpoviv-pro-vlasni-pomilki-u-viyni

Зеленський назвав найстрашніший день за рік вторгнення та розповів про власні помилки у війні

 • 1883876 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Для Президента України Володимира Зеленського найстрашнішим днем стала деокупація Бучі, коли він на власні очі побачив наслідки терору окупантів над цивільними. Водночас, на пресконференції до річниці вторгнення Президент зізнався, що щоденно помиляється, але “фатальних помилок не було”, передає УНН.

Цитата

“Я щоденно роблю вибір - з ранку до ночі, бо я жива людина, як би хто там не хотів (посміхається – ред.). Я впевнений, що я щоденно помиляюся. Головне, щоб в мене, як у Президента, не було фатальних помилок, через які я – Гарант Конституції, і Гарант захисту Держави – можу її втратити. Слава Богу, такої помилки не було”, – сказав він.

Найстрашнішим днем для Голови Держави стала деокупація Бучі Київської області. 

“Напевно, Буча. Те, що я побачив. Момент, коли ми деокупували…Було дуже страшно за те, що таке…Ми побачили, що диявол реально не десь там – він тут, на землі”, - сказав Зеленський.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 146 820 осіб, 3363 танків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Грузії пройшли масштабні акції солідарності з Україною

     • 2380223 переглядiв

    Зеленський: росія може вторгнутися до іншої країни

     • 390308 переглядiв

    Зеленський заявив про плани зустрітися з Сі Цзіньпіном

     • 960483 переглядiв