ukenru
zelenskiy-klyuchove-zavdannya-dlya-uryadovtsiv-prishvidshiti-transportuvannya-palnogo-vid-yevropeyskikh-portiv-do-nashikh-spozhivachiv

Зеленський: ключове завдання для урядовців - пришвидшити транспортування пального від європейських портів до наших споживачів

 • 96387 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні розповів, що провів нараду щодо питань постачання пального та виконання державного бюджету, передає УНН.

Цитата

"Провів нараду щодо діяльності виконавчої влади. Головні питання – економічні. Зокрема, про забезпечення українців пальним. Про подолання дефіциту пального, який виник після того, як російські ракети зруйнували наш Кременчуцький завод і бази нафтопродуктів по всій державі. Заслухав доповіді про те, що конкретно робиться для організації постачання в Україну достатнього обсягу бензину та інших видів пального. Ключове завдання для урядовців – пришвидшити транспортування пального від європейських портів до наших споживачів. Обсяг такого транспортування має збільшуватися щоденно", - розповів Зеленський.

Він додав, що також заслухав доповідь міністра фінансів про стан виконання державного бюджету.

"Робимо все, щоб держава виконувала всі соціальні зобов'язання попри дефіцит бюджету та свідоме руйнування російською армією нашої економіки. Предметно обговорили й підготовку Плану відновлення країни після війни. Це дуже масштабне завдання. Але я не маю сумнівів, що ми його реалізуємо", - наголосив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів, яким бачить "план Маршалла" для України.

Українські Національні Новини

Суспільство