ukenru
zelenskiy-khoche-oblashtuvati-bezkoshtovniy-vyizd-do-odeskogo-portu

Зеленський хоче облаштувати безкоштовний в’їзд до Одеського порту

 • 17977 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський звернувся до міського голови Одеси Геннадія Труханова з проханням терміново розв'язати питання надання земельної ділянки для облаштування безкоштовного в'їзду на територію Одеського морського порту для представників бізнесу для оформлення вантажів. Про це повідомила прес-служба Президента, передає УНН.

"Треба знайти можливість вирішити проблему надання земельної ділянки Одеському морському порту для облаштування в'їзду на територію порту для бізнесу, яким можна було б користуватися безкоштовно", – зазначив Глава держави.

Так, у Президента зазначають, що наразі існує лише один великий шлях доступу в порт, який належить приватній структурі. Президент вважає таку ситуацію неприпустимою та наголошує, що це створює монополію, яка шкодить великій кількості підприємців.

У свою чергу, Труханов пообіцяв, що зі свого боку докладе зусиль для вирішення питання, триматиме його під контролем та поінформує Президента щодо ситуації.

Як повідомляв УНН, раніше під час візиту до Одеси Зеленський сказав в.о. голови Державної фіскальної служби України, начальнику Одеської митниці ДФС Олександру Власову написати заяву на звільнення

Українські Національні Новини

Політика