zelenskiy-govoritime-z-liderami-derzhav-partneriv-pro-vidguki-kombativ-schodo-boyovogo-zastosuvannya-zbroyi

Зеленський говоритиме з лідерами держав-партнерів про відгуки комбатів щодо бойового застосування зброї

 • 3251572 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Відгуки українських комбатів про бойове застосування техніки та зброї – це те, про що Україна говоритиме з лідерами держав-партнерів. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, підсумовуючи поїздку в Запорізьку область, передає УНН.

Деталі

"Сьогодні продовжую відвідувати наші бойові бригади. Вчора ми були на Донеччині, сьогодні – різні райони Запорізької області, територія роботи ОСУВ «Таврія». Разом із генералом Тарнавським були в розташуваннях 3-ї та 15-ї бригад оперативного призначення Нацгвардії, 47-ї та 65-ї окремих механізованих бригад, 46-ї аеромобільної бригади; 10-й армійський корпус – 116-та, 117-та і 118-та бригади…Поспілкувалися з комбригами та комбатами про потреби наших воїнів – те, що вони реально відчувають на передовій. Все, про що говорили хлопці, звучатиме на Ставці", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зустрівся з командуванням бригад, які виконують бойові завдання на Оріхівському напрямку

За словами президента, таке спілкування - бригада за бригадою, коли у всіх реальний бойовий досвід, можна оцінити ситуацію значно глибше, побачити, як конкретний досвід однієї бригади може бути застосований іншими підрозділами та масштабований на всі наші сили оборони.

Цитата

«Почули від комбатів відгуки про бойове застосування техніки та зброї, яку надають партнери. Кожен такий відгук – це те, про що будемо говорити з лідерами. І хочу окремо подякувати всім нашим воїнам, які беруть трофеї та ставлять на службу Україні російську техніку. Це не просто раціональність наших хлопців, це й важливий доказ спроможності наших героїв забирати зброю у ворога та використовувати для захисту життя України», - розповів Зеленський.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Данілов: думка, що контрнаступ стоїть на місці – поверхова

     • 2218023 переглядiв