ukenru
zelenskiy-do-prikhodu-rosiyi-na-ukrayinski-zemli-zhittya-bulo-normalnim-i-yediniy-sposib-povernuti-take-zhittya-tse-vignati-okupanta

Зеленський: до приходу росії на українські землі життя було нормальним, і єдиний спосіб повернути таке життя — це вигнати окупанта

 • 216522 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський заявив, що до приходу росії на українські землі життя було нормальним, і єдиний спосіб повернути таке життя — це вигнати окупанта. Про це інформує УНН.

Деталі

У зверненні Зеленський прокоментував сьогоднішні обстріли українських міст, назвавши їх "підлими ударами".

Цитата

"Сьогодні російська армія завдала чергових підлих ударів по мирних людях у Миколаєві – снаряд розірвався біля зупинки громадського транспорту. Є загиблі, є поранені... Знову обстріли Харкова, Сумщини, жорстокий вогонь на Донбасі, на півдні України", — прокоментував Глава держави.

Президент зазначив, що всі обстріли можна зупинити лише одним шляхом — визволити.

"І поки росія не прийшла, всюди на українській землі було нормальне життя. І коли росія піде, коли ми її витіснимо, нормальне життя повернеться. Це єдиний шлях. Це шлях до нашої перемоги", — підкреслив Президент.

"Не можемо знати, скільки часу потрібно, щоб пройти цим шляхом. Але знаємо, що жодна російська маніпуляція й жоден російський злочин не здатні зіштовхнути нас із цього шляху", — додав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Італії Маріо Драґі. Лідери говорили про необхідність твердої реакції на проведення росією псевдореферендумів на окупованих територіях.

Українські Національні Новини

Політика