zbitiy-u-voronezkiy-oblasti-litak-buv-pasazhirskim-ye-zagibli-zmi

Збитий у воронезькій області літак був пасажирським, є загиблі - ЗМІ

 • 11764403 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. У воронезькій області сталася аварія пасажирського літака поблизу селища міського типу кантемирівка. Є ймовірність, що його збили. Повідомляє Baza, передає УНН.

Деталі

Літак АН-24 зазнав аварії у воронезькій області, поруч із населеним пунктом кантемирівка. Існує припущення про можливе збиття повітряного судна. За попередніми даними, внаслідок події загинули щонайменше троє людей. Слідчі органи проводять розслідування для з'ясування причин і обставин події.

Раніше повідомлялося про збиття літака в небі над воронезькою областю, але не уточнювалося, який саме це літак, пізніше висловлювалися припущення, що це міг бути винищувач.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що "бойовики "вагнера" взяли під свій контроль військові об'єкти в місті воронеж", яке розташоване приблизно за 500 км на південь від москви. Власник чвк "вагнер" євген пригожин заявив, що під контролем чвк "вагнер" перебувають військові об'єкти ростова-на-дону, зокрема аеродром. За його словами, у планах чвк "блокувати місто ростов" і "йти в москву". 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Криму оголошено тривогу в силових структурах

     • 2038659 переглядiв

    Конфлікти всередині рф будуть тільки посилюватись - ГУР

     • 979470 переглядiв

    Найближчі 48 годин визначать новий статус рф - Подоляк

     • 1568514 переглядiв

    путін зателефонував лукашенку

     • 1197560 переглядiв