ukenru
zbirna-ukrayini-postupilasya-avstriyi-u-virishalnomu-matchi-yevro-2020

Збірна України поступилася Австрії у вирішальному матчі Євро-2020

 • 20539 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. У вирішальному поєдинку за вихід у плей-офф Євро-2020 у групі С збірна України протистояла Австрії. Матч відбувся у Бухаресті, передає кореспондент УНН.

Деталі

У стартові 15 хвилин поєдинку трохи активніше виглядали австрійці, які завдали чотири удари проти жодного в "жовто-блакитних". Однак жоден з них був поза площиною володінь Бущана. В середині тайму стандартне положення призвело до пропущеного м'яча підопічних Шевченка. Півзахисник Баумгартнер випередив Забарного при навісі з кутового від Алаби та ногою відправив м'яч у сітку воріт Бущана (0:1).

Перший удар по воротах суперника на 29 хвилині завдав Шапаренко – голкіпер зреагував, а Ярмоленку трохи не вистачило аби зіграти на добиванні.

До кінця тайму австрійці згаяли кілька моментів аби подвоїти результат. В одному випадку Бущан здійснив сейв після пострілу Лайнера, в іншому схибив Арнаутович.

По перерві "жовто-блакитним" так і не вдалося відігратися – фіаско 0:1.

Доповнення

Україна завершила груповий етап із 3-ма очками і на третій сходинці. Тепер підопічні Шевченка будуть чекати результати ігор інших матчів третього туру. Чотири кращі з шести команд, які посядуть треті місця, пройдуть в 1/8 фіналу. Австрія з 6-ма балами з другого місця квартету вийшли до плей-офф.

Українські Національні Новини

Спорт