ukenru
zavtra-fraktsiya-bpp-zberetsya-na-zasidannya-schodo-antikoruptsiynogo-sudu

Завтра фракція БПП збереться на засідання щодо Антикорупційного суду

 • 11371 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Парламентська фракція "Блок Петра Порошенко" збереться завтра, 24 травня о 9:00 для обговорення результатів засідання комітету, який розглядає законопроект про Антикорупційний суд. Про це кореспонденту УНН повідомило проінформоване джерело у Верховній Раді України.

"Сьогодні о 12:00 було засідання фракції – нічого не вирішили. Було прийняте рішення, що завтра о 9:00 фракція збереться провести засідання за результатами Комітету з правової політики. Там буде прийматися кінцеве рішення щодо законопроекту про Антикорупційний суд. Наразі Рада розпочала розглядати цей документ, але без кінцевого рішення щодо права вето для міжнародних експертів. Ці перемовини ще тривають", - повідомив співрозмовник агентства.

Як повідомляв УНН, Верховна Рада має всі шанси цього тижня прийняти закон про Антикорупційний суд. Таку позицію займає Президент і більшість депутатів парламенту, написала на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада мала розглянути президентський законопроект про Вищий антикорупційний суд.

Проте пізніше джерело у Верховній Раді України повідомило УНН, що Радою у сесійній залі, скоріше за все, не буде розглянуто законопроект про Вищий антикорупційний суд.

Українські Національні Новини

Політика