ukenru
zatverdzheno-novu-programu-dlya-vstupiv-na-magistraturu-z-prava

Затверджено нову програму для вступів на магістратуру з права

 • 11758 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Міністерством освіти і науки затверджена нова програма одного з блоків тесту з права для вступу до магістратури. Відповідний наказ підписаний міністром освіти Ганною Новосад. Про це повідомляє УНН із посиланням на МОН.

"7 лютого 2020 року наказом Міністерства освіти і науки України було затверджено нову програму з права єдиного фахового вступного випробування", - йдеться у повідомленні.

Так, згідно з наказом, програма застосовуватиметься для частини тесту ЗНО з восьми правничих дисциплін: конституційного, адміністративного, цивільного, цивільно-процесуального, кримінального, кримінально процесуального, міжнародного права та міжнародного захисту прав людини.

Також повідомляється, що всі, хто бажає здобути ступінь магістра за спеціальностями 081 "Право" та 293 "Міжнародне право", мають взяти участь у єдиному фаховому вступному випробуванні (тестування з права та загальних навчальних правничих компетентностей), а також єдиному вступному іспиті (тестування з англійської, німецької, французької або іспанської мови).

Реєстрація для участі у вступних випробуваннях триватиме з 6 травня до 3 червня.

Варто зазначити, що основна сесія єдиного вступного іспиту відбудеться 1 липня, єдиного фахового вступного випробування – 3 липня.

Нагадаємо, що в Україні, 3 лютого, розпочалася реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Українські Національні Новини

Суспільство