zatrymaly-podruzhzhia-yake-namahalosia-vyvezty-do-uhorshchyny-sotniu-zolotykh-prykras

Затримали подружжя, яке намагалося вивезти до Угорщини сотню золотих прикрас

 • 33350 переглядiв

Українське подружжя спіймали при спробі контрабанди 100 поліетиленових пакетів із золотими прикрасами в Угорщину. Вартість коштовностей потенційно може становити мільйони гривень.

Подружжя українців намагалося провезти до Угорщини близько 100 поліетиленових пакетів із золотими прикрасами, але їх затримали. Про це повідомила Державна прикордонна служба, пише УНН.

Подружжя намагалося приховати прикраси, які везло до Угорщини. Проте хвилювання взяло гору, що й спонукало прикордонників Мукачівського загону спільно з працівниками митниці провести додатковий огляд автомобіля. Причини своєї тривоги громадяни зберігали ближче до себе – у кишенях та на тілі осіб виявили близько 100 поліетиленових пакетів із золотими прикрасами разом з цінниками

- повідомили у Держприкордонслужбі.

Уточнюється, що ювелірні вироби вилучено встановленим порядком, вага та сума оцінки встановлюються. Але судячи з фото на цінниках, де можна побачити прикраси дорожчі 100 та 200 тисяч гривень, загальна вартість прикрас дорівнюватиме кільком мільйонам гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі затримали українця за перевезення нелегалів

Анастасія Рябоконь

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Міненерго: в аварійний ремонт вийшли два блоки ТЕС

     • 47393 переглядiв